Luseredens blog

Her finder du tips & tricks til lusebehandling, nyheder fra lusereden, gode råd om behandling af lus og meget andet,

Skolestart og lus – HJÆÆÆLP!
Skolestart og lus – HJÆÆÆLP!
Det er nemlig ikke kun skolebørn, der vender talstærkt tilbage efter en lang ferie – det gør lusene også. August måned er højsæson for lus, som ofte har haft lidt friere tøjler i sommerferien.
læs mere
Mirakelmiddelet kvassia
Mirakelmiddelet kvassia
Når uheldet først er ude, og lusene er flyttet ind, er det med at finde en kur, der dur! Vidste du, at et af de bærende midler i vores tinktur er kvassiaved, som er et yderst effektivt middel mod lus? Men mirakelmiddelet kvassia kan også andet.
læs mere
Lus smitter
Lus smitter
Det er en skrøne, at lus kan hoppe eller gemme sig i huer og børster. Der er alligevel en kæmpe sandsynlighed for, at lus bliver overført ved kontakt mellem familiemedlemmer ved krammere og hygge.
læs mere
Kæm håret – eller hvad?
Kæm håret – eller hvad?
Når man har fået lus over dørtærsklen derhjemme, er det bare med at komme i sving med kæmningen på både børn og voksne. Det er i hvert fald den holdning, de fleste har, når lusene skal bekæmpes.
læs mere
8 myter om lus, som du skal aflive
8 myter om lus, som du skal aflive
Lad os lige slå fast, før du læser videre, at nej, lus kan hverken hoppe, kommer ikke i fedtet hår og smitter ikke ved at bruge samme børste. Det er alle tre myter, men de lever i bedste velgående. Faktisk er der mange af sådan nogle myter, som skal aflives, før du kan komme de små kryb til livs.
læs mere