Når uheldet først er ude, og lusene er flyttet ind, er det med at finde en kur, der dur! Vidste du, at et af de bærende midler i vores tinktur er kvassiaved, som er et yderst effektivt middel mod lus? Men mirakelmiddelet kvassia kan også andet.

Hvad er kvassiaved?

Kvassia er en af arterne i slægten Quassia, der er en busk. Det er ofte ca. 3 m højt, men det kan blive helt op til 8 m. På stænglerne på busken sidder der kun omkring 3-5 blade, der er 15-25 cm lange. Når busken blomstrer, springer den ud i højrød ved ydersiden og er hvid indeni. Buskens frugt er en stenfrugt, der er helt rød, når den er moden.

Hvad bruges kvassia til?

Kvassiaved er et naturmiddel, der dræber lus og andre parasitter. Planten har været brugt i Sydamerika i mange år på grund af dets effektivitet og gode egenskaber, der blandt andet virker mod høj feber og malaria. Desuden siges det også at kvassiaved er god mod fordøjelsen og virker beroligende. Brasilianske indianere menes at have brugt planten mod mæslinger, til mundskyl efter tandudtrækninger, til brug mod bladlus på afgrøder. I Peru bliver kvassia brugt mod tuberkulose, nyre- og galdesten, og i Mexico anvender man træet mod lever- og galdeblæresygdomme og indvoldsparasitter. Ja, kvassia er virkelig et mirakelmiddel!

Kvassia mod lus

Det specielle ved lige netop kvassiaved i forbindelse med lus er, at man kun behøver bruge midlet én gang, før man ser en virkning. Og udover at det fungerer virkelig effektivt som bekæmpelse, når uheldet er ude, så forebygger det også mod fremtidige lusebesøg.

Vores tinktur påføres direkte i hovedbunden, hvor det uden problemer kan blive siddende til næste hårvask. Det er således slet ikke nødvendigt at kæmme håret, da lusemidlets sammensætning af demineraliseret vand, alkohol og det effektive kvassiaved grundigt arbejder sammen og udrydder både lus og æg.

Du skal blot påføre midlet og vente på, at magien opstår – det er nemt og effektivt og efterlader din hovedbund ren og lusefri – og så er tinkturen 100 % naturlig og skader hverken dig, dine børn eller miljøet.

Vores kunder siger
Trustpilot