Brug for hjælp? Kontakt os her

Læs vores anmeldelser på Trustpilot

Artikel

Kæm håret – eller hvad?

Derfor behøver du ikke kæmme håret, når du bruger Luseredens tinktur

Når man har fået lus over dørtærsklen derhjemme, er det bare med at komme i sving med
kæmningen på både børn og voksne. Det er i hvert fald den holdning, de fleste har, når lusene skal bekæmpes. Det er også rigtig nok, at man ved de fleste lusekure bruger kæmning som en del af processen, men sådan er det ikke altid. Mange lusemidler dræber de levende lus, men ikke æggene, som klæber sig til håret. Når du kæmmer håret, får du æggene med ud, og på den måde bliver du lusefri. Luseredens tinktur er lavet af demineraliseret vand, alkohol og kvassiaved, og den blanding gør, at også æggene dør. Derfor behøver du ikke kæmme håret, når du anvender tinkturen. De døde æg falder ud når du vasker håret.

Lyder det som en mirakelkur, som er for god til at være sand? Måske, men det er faktisk helt rigtigt. Vi har mange gange fået tilbagemeldinger fra vores kunder om, at de ikke skyller tinkturen ud af håret med det samme. De venter bare til næste bad. En af de store fordele ved vores tinktur er nemlig, at der ikke er nogle farlige kemikalier i kuren, så den skader ikke dit hår eller hovedbund.

 

Måden, du bruger tinkturen på

Når du skal være lusefri med tinkturen, skal du først sørge for at gøre dit hår fugtigt. Herefter kommer du tinkturen i fra hovedbunden og ca. 10 centimeter ud i håret. Håret skal være gennemvæddet af tinkturen, og håret skal herefter pakkes ind i film eller en badehætte, som sidder helt tæt. Det skal sidde en time i håret, før lusene og æggene er døde. Du skal så enten skylle tinkturen ud eller lade den sidde i. Det er helt op til dig. Efter seks dage skal du gentage behandlingen – både for at være helt sikker på, at alle lus og æg er døde, og også for at forebygge.

Tinkturen er lavet af kvassia, demineraliseret vand og alkohol, og den blanding gør, at både lus og luseæg dør. Du kender måske allerede kvassia (som også kaldes quassia amara, kvassiaved og amargo). Kvassiaved anvendes i mange forskellige lande, men bruges mest i Sydamerika, hvor indianske stammer bruger den mod svækkelse, fordøjelsesproblemer, feber, leverproblemer, parasitter, malaria osv. På www.helsenyt.com kan man læse meget mere om kvassia, men det er især evnen til at bekæmpe parasitter, som også gør den effektiv mod hovedlus og kropslus, og som gør, at Luseredens tinktur virker – også uden at kæmme håret.

Læs mere om vores tinktur på her. 

Scroll to Top