Luseredens tinktur

Luseredens tinktur er lavet til at bekæmpe hovedlus og er sikkerhedsgodkendt som low risk-produkt. Det er en myte, at man bliver nødt til at bruge hårde kemikalier til at bekæmpe lus. Luseredens lusekur er ikke et lægemiddel eller en luseshampoo, som man ellers kan købe. Luseredens tinktur er et 100 % naturligt produkt, som er lavet af tre simple ingredienser:

  • Kvassia

  • Demineraliseret vand

  • Alkohol

Der er altså ingen hokus pokus eller grimme kemikalier, der kan skade dig, dine børn eller miljøet. Men det bedste ved tinkturen er, at den virker effektivt mod lus. Hos Lusereden er vores mission, at ingen skal leve med lus – for de kan bekæmpes.

Måden tinkturen skal bruges på er ligesom produktet helt simpel:

Håret skal gøres fugtigt først, og derefter putter man tinkturen i fra hovedbunden og ca. 10 centimeter ud. Håret skal være gennemvædet af tinkturen. Herefter skal man pakke håret ind i film eller en badehætte, som sidder tæt. Dette lader man sidde i en time. Efter en time er lusene døde. Du kan enten skylle tinkturen ud eller lade den sidde. Tinkturen skader ikke hovedbund eller hår, og på nogle kan den faktisk virke som en kur for håret. Den fedter heller ikke.

Du behøver ikke kæmme håret før eller efter brug af tinkturen, da den er så effektiv, at alle lusene simpelthen dør. Brug tinkturen igen efter 6 dage.

Nogle af vores kunder fortæller os, at de førhen har brugt virkelig mange penge på forskelligt luseshampoo og lusemiddel. Luseredens tinktur er ikke lige så dyr som mange andre produkter, og samtidig virker den effektivt, da lusene ikke er resistente over for Quassia amara, som tinkturen er lavet af.

Quassia amara stammer fra Sydamerika, hvor planten anvendes i forskellige forarbejdninger til behandling af en bred vifte af sygdomme. Luseredens tinktur er udelukkende fremstillet med henblik på udvortes brug, og den er sikkerhedsgodkendt efter gældende forskrifter, i Danmark såvel som EU-landene.

Forsøg udført på Quassia amara dokumenterer dets effektivitet mod hovedlus hos mennesker. Et af disse forsøg rapporterede 99 % effektivitet på 454 patienter, som kun fik to topiske behandlinger med en uges mellemrum. I et dobbeltblind placebo-kontrolleret forsøg i 1991 påviste man en forebyggende virkning på 148 børn med lus, idet der var færre nye tilfælde blandt dem, der blev behandlet med kvassiaved ekstraktet.

Læs mere her: www.helsenyt.com/kvassiaved

Vi oplever en meget høj kundetilfredshed og får jævnligt positive tilbagemeldinger fra lusefri kunder.