Luseredens tinktur

Kæmper du og din familie indimellem med lus? Er du træt af gang på gang at afprøve nye former for lusemidler, som i sidste ende viser sig ikke at virke? Bare rolig, din søgen efter en ordentlig lusekur er ovre. Luseredens tinktur imod lus er nemlig en effektiv lusebehandling, der faktisk virker. Ganske enkelt.

Brugerne oplever, at tinkturen effektivt slår både hovedlus og luseæg ihjel, og derudover har mange glæde af at benytte tinkturen forebyggende. Dét er en kærkommen egenskab i særligt børnefamilier, som har svært ved endegyldigt at komme de små kryb til livs.

Vores lusekur er 100 % naturlig og er sikkerhedsgodkendt som et low risk-produkt. Du kan altså ganske roligt benytte dig af vores effektive lusekur uden at skade hverken dig selv eller naturen omkring os. Lusekuren fedter ikke, og du behøver ikke at kæmme håret ved brug, hvilket er noget af det, den får ros for af brugerne.

Kvassia er i århundreder blevet brugt til lusebehandling

Rigtig mange ”almindelige” lusebehandlinger indeholder et væld af skrappe kemikalier, som dels er hårde ved hovedbunden og dels er hårde ved miljøet. Vi ser ingen grund til, at du skal udsætte dig selv og dem, du har kær, for denne hårdhændede behandling, og netop derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dig en helt naturlig lusekur, som faktisk virker.

Vores tinktur til bekæmpelse af lus består af de følgende tre ingredienser:

 • Demineraliseret vand
 • Alkohol
 • Kvassia

  Kvassia er en plante, der vokser i blandt andet Sydamerika, og som i århundreder er blevet brugt til at behandle og bekæmpe alverdens ting og sager – blandt andet hovedlus. Det er så nyt at benytte planten som lusekur i de nordiske lande, at lusene ikke er resistente over for kvassia, ligesom det er tilfældet med en del af de ingredienser, der indgår i ”almindelige” lusemidler.

  Vores smarte middel mod lus er altså effektivt og samtidig helt naturligt. Der er ikke så meget hokuspokus ved det, og i princippet ville du kunne lave tinkturen derhjemme. For at bekæmpe lusene er det blot essentielt at ramme det helt rette blandingsforhold.

  Slip af med lusene i en fart med vores lusekur

  Det er nemt og ligetil at benytte vores lusekur. Du fugter blot håret og fordeler tinkturen fra hovedbunden og cirka ti centimeter ned i håret. Håret skal være helt gennemvædet af tinkturen, som nemt fordeles med den praktiske flaske.  

  Når lusekuren er fordelt, pakkes håret tæt ind i eksempelvis en badehætte. Tinkturen skal have lov til at sidde i håret i minimum en time, hvorefter den kan skylles ud. På en time dør lusene, og du behøver end ikke at kæmme håret efterfølgende.

  Da kuren er helt naturlig, kan du selvfølgelig snildt lade den sidde i håret i længere tid end en time. Den skader hverken hår eller hovedbund, den fedter ikke, og faktisk oplever nogle, at den virker som en plejende hårkur. Efter en time kan du altså vaske lusekuren ud, men mange vælger at lade den blive i håret længere endnu.

  For at være sikker på, du er helt af med lusene, bør du foretage endnu en behandling seks dage efter første behandling. Så er du af med både lus og luseæg én gang for alle.

  Luseredens tinktur kan bruges som forebyggelse af luseangreb

  Én ting er naturligvis, at du kan bekæmpe lus med vores lusekur. Endnu bedre bliver det imidlertid, når vi fortæller dig, at du faktisk helt og holdent kan undgå luseangrebene takket være vores tinktur. Lusekuren kan nemlig ikke blot bekæmpe lus, men kan derimod – ifølge vores tilfredse kunder – også virke forebyggende mod lus.

  Særligt i familier med børn i forskellige institutioner kan det være svært at komme de små kryb til livs. De angriber igen og igen, og selvom du nu endelig har fundet en lusekur, der virker, vil du naturligvis gerne helt være lusene foruden.

  Du kan nemt forebygge lus ved at spraye en smule af vores lusekur i hovedbunden, inden du drager på arbejde og sender børnene i børnehave eller skole. Lusekuren gør simpelthen, at lusene ikke flytter ind. Som nævnt fedter tinkturen ikke, så du kan roligt benytte dig af det forebyggende produkt dagligt for endegyldigt at kunne holde lusene stangen.

  Kom af med lusene én gang for alle med Luseredens lusekur

  Hvis du og din familie før har døjet med lus, har du sikkert afprøvet diverse former for luseshampoo og lusebalsam – uden held. Luseredens tinktur mod lus er en effektiv lusekur, som slår lusene ihjel én gang for alle. I Sydamerika har det i århundreder været et udbredt husråd mod lus at benytte kvassia, og dette har vi taget til os. I kombination med demineraliseret vand og alkohol dræber kvassiaen effektivt lus i håret, så du slipper for kriblen og kløen.

  Mange glade kunder har allerede udtalt, at vores tinktur den bedste lusekur, de nogensinde har prøvet, og når den så samtidig er 100 % naturlig, er der vist ikke mere at rafle om. I al beskedenhed er vores tinktur ganske enkelt det bedste middel mod lus på markedet, og som noget helt særligt kan det ikke blot bruges til behandling af lus, men også til at forebygge lus. Du kan altså for stedse slippe af med lusene takket være vores effektive lusekur.

  Køb vores naturlige, effektive lusekur her på siden

  Vil du for alvor fjerne lus i håret? Så skal du have fingrene i vores tinktur. Produktet slår lus ihjel, og du behøver ikke at kæmme håret efter brug af tinkturen, hvilket særligt er en fordel, hvis der er tale om lus i langt hår.

  Vores middel til bekæmpelse af lus kommer i smarte flasker, som gør det nemt at fordele produktet jævnt i håret. I hver flaske er der 100 milliliter, hvilket rækker til minimum to behandlinger.

  Ønsker du aldrig mere at måtte kæmpe med lus, og vil du derfor ikke blot behandle, men også forebygge? Så kan du med fordel købe en pakke med fire flasker tinktur. Gør du dét, kan du få vores lusekur til en særligt god pris, og samtidig er du sikker på, du ikke behøver bekymre dig om at få hovedlus igen lige foreløbigt. Lusekuren har en lang holdbarhed, så du kan snildt have et lille lager stående.

  Vi er af den klare overbevisning, at ingen bør leve med lus. Derfor har vi udviklet en lusekur, der virker. Prøv den selv – du vil helt sikkert ikke fortryde det.

   

  Vores kunder siger
  Trustpilot