Lusereden

Lusereden er en familiedrevet virksomhed, som primært er drevet af mig, Anette Brøchner. Jeg har i mere end 15 år har lavet tinkturen mod lus.

Det hele startede for mange år siden, hvor jeg selv oplevede problemer med de trælse lus i børnefamilien. Jeg fik opskriften på tinkturen foræret af min søster og begyndte selv at lave den. Jeg opdagede hurtigt, at den virkede virkelig effektivt, og sagde det selvfølgelig videre til familie og venner. Inden jeg havde set mig om, havde rygtet om tinkturen spredt sig, og jeg begyndte at modtage bestillinger på mirakelmidlet – helt enkelt fordi det virkede!

I mange år solgte jeg lusekuren via Trendsales, hvor jeg fik flere og flere bestillinger på tinkturen og rigtig mange tilfredse kunder, der kom igen og igen. På et tidspunkt havde jeg brug for en pause, og da jeg stoppede med at sælge tinkturen på Trendsales, opsøgte kunderne mig alligevel for at købe lusemidlet.

Det gik op for mig, at jeg kunne drive en fin forretning med at sælge den effektive lusekur, så jeg lavede Lusereden.dk

Sidenhen er det blevet en familievirksomhed, hvor min datter Ida nu også er med.

Lus er et stort problem i mange familier, og de kan være meget svære at komme af med, når først de små kryb er flyttet ind. Da jeg selv oplevede luseproblemet derhjemme, var der ingen tvivl om, at jeg ønskede at udbrede kendskabet til kvassia og tinkturen, så alle børnefamilier kunne få glæde af den og blive lusefri. Det største problem, som jeg så mht. lus, var, at mange familier helt opgav at gøre noget ved problemet, fordi de ikke oplevede, at de traditionelle produkter virkede, som de skulle. Ingen børn (eller voksne) skal have lus, og derfor er Lusereden ikke blot en virksomhed, der laver et produkt, men også en holdning til, at der kan gøres noget ved problemet!

Lusereden har fundament i den værdi, at tinkturen ikke er hokus pokus, og at alle i princippet kan lave tinkturen derhjemme. Det kræver dog erfaring at få lavet de rigtige blandingsforhold, så lusekuren virker, som den skal.

Du kan læse mere om tinkturen her.

Anette Brøchner

Ejer