Om Lusereden

Ingen skal have lus – hverken børn eller voksne. Desværre opdagede jeg på et tidspunkt, at mange børnefamilier helt gav op på at komme lusene til livs, fordi de oplevede, at de traditionelle lusekure ikke virkede. De kunne ganske enkelt ikke længere se, hvordan de skulle slippe af med de små kryb, og derfor endte de med at lade lusene vinde.

Jeg har selv børn og kender alt til lus. Derfor blev jeg også ovenud lykkelig, da min søster gav mig opskriften på en effektiv lusekur, som faktisk virker. Jeg fortalte venner og familie om mirakelkuren, hvorefter jeg begyndte at sælge den på Trendsales. Efterspørgslen var høj, og kunderne var glade. Derfor gik det op for mig, at jeg kunne lave en hel forretning ud af at forhandle en naturlig tinktur, som effektivt bekæmper hovedlus og luseæg helt uden at være skadelig for hovedbunden og naturen omkring os.

Der er ingen hokuspokus ved Luseredens tinktur. I princippet kan enhver fremstille den derhjemme, det kræver blot, at man har styr på det rette blandingsforhold, hvis kuren skal virke.

Mirakelingrediensen i tinkturen hedder kvassia. Det er en plante, der vokser i tropiske lande, og som i århundreder er blevet benyttet til blandt andet bekæmpelse af lus i de områder, hvor den vokser. Udover kvassia indeholder Luseredens tinktur demineraliseret vand og alkohol. Helt simpelt. Der er altså tale om en 100 % naturlig, effektiv lusekur.

I dag driver jeg Lusereden sammen med min datter, Ida. Vi har en klar ambition om at sprede budskabet om den effektive tinktur til nær og fjern, så enhver kan blive lusefri. De små bæster kan nemlig sagtens bekæmpes, det kræver blot den rette kur; Luseredens tinktur.

Du kan læse meget mere om Luseredens tinktur på denne side. Har du lyst til at købe den, finder du den her.

God kamp imod lusene – vi hepper på dig!

Anette Brøchner

Ejer

Vores kunder siger
Trustpilot