Du kender det sikkert godt. Det er igen blevet tid til skolestart og … lus! Det er nemlig ikke kun skolebørn, der vender talstærkt tilbage efter en lang ferie – det gør lusene også. August måned er højsæson for lus, som ofte har haft lidt friere tøjler i sommerferien.

Måske bekymrer du dig om, at dit barn tager lus med i skole som et levn fra nogle af de hyggelige sommerferiestunder, de sidste mange uger har budt på, Eller måske bekymrer du dig om, at dit barn kommer hjem med lidt ekstra kriblerier fra andre børn,

Bare rolig – der er ingen grund til panik, og der er gode råd at hente.

 

Hvad kan du gøre?

Inden du sender ungerne afsted i skole efter en lang og dejlig sommerferie, kan du tjekke dit barns hår igennem og se, om der skulle gemme sig nogle lus. På den måde sikrer du, at dit barn ikke medbringer lus, som potentielt kan smitte andre børn.

Hvis dit barn er så uheldig at have lus, er det vigtigt, at du starter behandlingen med vores tinktur, der hurtigt og effektivt kommer lusene til livs. Det er også en god idé at informere dit barns skole eller institution, så de andre børns forældre ved, at de bør være særligt opmærksomme og selv tjekke deres børns hoveder efter. Se, hvordan du bruger vores tinktur mod lus her – og helt uden kæmning! 

Et sidste godt råd om lus og skolestart er at holde øje med, om dit barn klør sig i håret, da det kan være tegn på lus. Det gælder imidlertid, at det ikke nødvendigvis klør at have lus, og derfor bør du også regelmæssigt tjekke dit barns hovedbund for lus. På den måde er du sikker på, der ikke gemmer sig nogle små ’venner’, der kan sprede sig og gøre skolestarten til en træls (og kløende) affære.

Vores kunder siger
Trustpilot