Tinktur

kr.105.00

Indhold: 100ml.
Luseredens tinktur er lavet af kvassia, demineraliseret vand samt alkohol og er sikkerhedsgodkendt som et low risk-produkt – derfor skånsom mod dig og miljøet, men yderst effektiv mod lus, let anvendelig og kræver ikke kæmning af håret. Følg anvisningen på etiketten.

Bulk deal
QuantityDiscountDiscounted price
4 - 100kr.10.00kr.95.00

10% rabat

Bestil inden kl. 12.00, så sender vi i dag
Altid <b>GRATIS</b> levering
<b>Køber du 4 stk. eller derover, er prisen 105 kr. pr. stk.</b>
Kategori:

Beskrivelse

Vores tinktur til bekæmpelse af lus er et low risk-produkt, som ikke er skadeligt for hverken mennesker eller miljø. Tinkturen er sikkerhedsgodkendt, og du kan således ganske roligt benytte dig af den effektive lusekur, som allerede har hjulpet mange glade kunder af med de genstridige lus.

Tinkturen består af 100 % naturlige ingredienser. Den er sammensat af demineraliseret vand, alkohol og kvassia. Kvassia er en tropisk plante, der igennem mange, mange år er blevet benyttet til blandt andet at bekæmpe lus i de områder, hvor den vokser. Der er altså intet hokuspokus ved produktet, men derimod blot rene, naturlige ingredienser.

Vores tinktur indeholder – i modsætning til mange andre lusekure – ikke en masse skrappe kemikalier, som er hårde ved både hovedbunden og naturen omkring os. Den er skånsom og nem at bruge, samtidig med at den effektivt bekæmper hovedlus.

Tinkturen fordeles i fugtigt hår, som derefter pakkes tæt ind i for eksempel en badehætte, husholdningsfilm eller en plastikpose. Tinkturen skal sidde i håret i minimum en time, hvorefter den kan skylles ud. På denne tid oplever kunderne, at tinkturen dræber både lus og luseæg. Når tinkturen skylles ud, følger de døde lus og æg med, og du behøver end ikke at kæmme håret efter behandlingen. Seks dage efter første behandling benyttes tinkturen igen, så du endegyldigt kommer lusene til livs.

Udover at tinkturen kan bruges til effektiv bekæmpelse af lus, gælder det også, at mange kunder har haft glæde af at benytte den forebyggende. Har I i familien døjet meget med lus, er dette altså en kærkommen redning. Fordel blot en smule af tinkturen i håret på dig selv eller dit barn, inden turen går til børnehaven, skolen eller på arbejde. Tinkturen vil afholde lusene fra at bosætte sig i håret, og dermed forbliver du lusefri.

Det praktiske spidslåg, som gør det nemt at fordele tinkturen i håret, indeholder 100 milliliter. Hvor langt det rækker, afhænger naturligvis af hårets tykkelse og struktur, men der er til minimum to behandlinger i en flaske.

Du kan læse mere om tinkturen her.

 

 

 

 

Brugsvejledning

Tinkturen er let anvendelig, og det praktiske låg sørger for, at væsken er let at fordele.

  1. Fugt håret med vand
  2. Omryst flasken
  3. Fordel tinkturen grundigt i håret fra hovedbunden og ti cm. ud (5g)
  4. Slut håret tæt med badehætte eller film. Vent i en time
  5. Skyl tinkturen ud
  6. Håret skal IKKE KÆMMES
  7. Gentag behandlingen efter 6 dage

Som forbyggende: spray lidt af tinkturen i håret

Vores kunder siger
Trustpilot

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked når vi har gode tilbud.
Vi sender maks. fire om året!

Du er nu tilmeldt