Tinktur – 4 stk.

kr.349.00

Indhold: 4x 100ml.
Luseredens tinktur er lavet af kvassia, demineraliseret vand samt alkohol og er sikkerhedsgodkendt som et low risk-produkt – derfor skånsom mod dig og miljøet, men yderst effektiv mod lus, let anvendelig og kræver ikke kæmning af håret. Følg anvisningen på etiketten.

Bestil inden kl. 12.00, så sender vi i dag
Altid <b>GRATIS</b> levering
<b>Køber du 4 stk. eller derover, er prisen 105 kr. pr. stk.</b>
Kategori:

Beskrivelse

Vores tinktur til bekæmpelse af lus består af 100 % naturlige ingredienser. Den er fremstillet af demineraliseret vand, alkohol og planten kvassia. Kvassia vokser i tropiske lande, hvor den siden tidernes morgen er blevet benyttet til blandt andet bekæmpelse af hovedlus. Der er altså tale om et low risk-produkt, som naturligvis er sikkerhedsgodkendt, og som du derfor helt roligt kan benytte dig af.

Tinkturen indeholder ingen skrappe kemikalier, som er skadelige for både mennesker og miljø. Det ændrer heldigvis ikke på, at den er særdeles effektiv og i en fart kan hjælpe dig af med genstridige lus. Tinkturen er nem at bruge og mange kunder bruger den også forebyggende.

Er du blevet ramt af lus, kommer du dem hurtigt til livs ved at fordele tinkturen i fugtigt hår, som herefter pakkes tæt ind i for eksempel en badehætte eller husholdningsfilm. Tinkturen skal sidde i håret i minimum en time, hvorefter den kan skylles ud. På denne tid oplever kunderne, at tinkturen dræber både lus og luseæg, og du skal end ikke kæmme håret efterfølgende. Seks dage efter første behandling gentager du proceduren, så du er sikker på at være sluppet af med alle de små kryb.

Ud over at kuren kan hjælpe dig af med lus, har mange glade kunder også gode erfaringer med at benytte den forebyggende. Spray således blot en smule af tinkturen i håret, inden du begiver dig ud i verden. Det afholder lusene fra at bosætte sig i din hovedbund. Særligt i børnefamilier, som døjer meget med lus, er et forebyggende produkt som dette en kærkommen redning, som kan skåne både børn og voksne for megen besvær og gene.

Med denne pakkeløsning med fire flasker tinktur er du klar til effektivt at bekæmpe hovedlus. Hver af de praktiske flasker indeholder 100 milliliter, hvilket som minimum er nok til to behandlinger. Når du køber en pakke med fire flasker, får du dem til en god pris, og samtidig er du sikker på, at du har nok tinktur til effektivt at holde lusene stangen i lang tid. Du kan læse meget mere om tinkturen her.

Brugsvejledning

Tinkturen er let anvendelig, og det praktiske låg sørger for, at væsken er let at fordele.

  1. Fugt håret med vand
  2. Omryst flasken
  3. Fordel tinkturen grundigt i håret fra hovedbunden og ti cm. ud (5g)
  4. Slut håret tæt med badehætte eller film. Vent i en time
  5. Skyl tinkturen ud
  6. Håret skal IKKE KÆMMES
  7. Gentag behandlingen efter 6 dage

Som forbyggende: spray lidt af tinkturen i håret

Vores kunder siger
Trustpilot

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked når vi har gode tilbud.
Vi sender maks. fire om året!

Du er nu tilmeldt